Faculty Senates Coordinating Council of the Contra Costa Community College District 500 Court Street, Martinez California 94553

FSCC President: CCC Academic Senate President: Richard Akers (510) 235-7800x4215 <u>rakers@contracosta.edu</u> LMC Academic Senate President: Michael Norris (925) 439-2181x3144 <u>mnorris@losmedanos.edu</u> DVC Faculty Senate President: Laurie Lema (925) 685-1230 x2207 llema@dvc.edu

Contra Costa Community College District ■ 500 Court Street, Martinez, CA 94553

Faculty Senates Coordinating Council Agenda

	Faculty Senates Coordinating Council Meeting Tuesday, February 15, 2011 10:00 AM-11:30 PM Location: District Office 5 th Floor Conference Room or *CCCONFER-SEE INSTRUCTIONS BELOW		
10:00-10:03 (3 min)	1.	APPROVAL OF AGENDA FOR FEBRUARY 15, AND MINUTES OF THE JANUARY 25, 2011 MEETING. (discussion/action)	
10:03-10:05 (2 min)	2.	PRESENTATIONS FROM THE PUBLIC - All Meetings Are Open - Everyone Welcome (information only)	
10:05-10:10 (5 min)	3.	ANNOUNCEMENTS (information only)	
10:10-10:25 (15 min)	4.	HR PROCEDURE 1010.02 UNIFORM EMPLOYMENT SELECTION GUIDE (information/discussion) Council will review and discuss proposed changes to District HR Procedure 1010.02.	
10:25-10:40 (15 min)	5.	DISTRICT STRATEGIC PLAN (information/discussion) Council will review and discuss the input for updating the District Strategic Plan.	
10:40-10:50 (10 min)	6.	CONTACT WITH THE LOCAL CSU (information/discussion) Council will discuss ways to coordinate any processes with other local feeder community colleges in working with the local CSU (Cal State East Bay).	
10:50-11:10 (20 min)	7.	TEACHING ACADEMY (discussion/action) Council will review and vote on the proposals for the Teaching Academy including the ones that were submitted since the last FSCC meeting.	
11:10-11:20 (10 min)	8.	SCHEDULE CUTS PROCESSES (information/discussion) Council will discuss the processes at their colleges for deciding on schedule cuts in Fall 2011.	
11:20-11:30 (10 min)	9.	DGC AGENDA (information/discussion) Council will review and discuss the DGC agenda for February 15, 2011.	
11:30	10.	Adjournment - Next meeting March 15, 2011	

*CCCCONFER is available for meeting participation. Instructions:

> Dial your telephone conference line: (888) 886-3951

> Enter your pass code: **725371**

Participant Conference Features:

*0 - Contact the operator for assistance.

*6 – Mute/unmute your individual line for privacy.

Questions?

CCC Confer Client Services is available Monday through Friday between 8:00 am - 4:30 pm at 760-744-1150 ext 1537 or 1554 or email clientservices@cccconfer.org