







SECOND ANNUAL 4CD DISTRICT PLENARY STUDY SESSION

Monday April 10, 2017 3:00pm-5:00pm

District Office 6th Floor Board Room

AGENDA

1.	3:00-3:05 5 minutes	INTRODUCTIONS Silvester Henderson, LMC Academic Senate President and Faculty Senates Coordinating Council Chair, Beth McBrien, DVC Academic Senate President, and Beth Goehring, CCC Academic Senate President will ask attendees to introduce themselves.			
2.	3:05-3:15 10 minutes	WELCOME Dr. Fred Wood, CCCCD Chancellor, will make opening remarks and welcome attendees.			
3.	3:15-3:45 30 minutes	A STRONG WORKFORCE (information/discussion) Tina Dodson DVC Manager Workforce Development			
4.	3:45-4:05 20 minutes	CAREER TECHNICAL EDUCATION (information/discussion) Beth McBrien, DVC Academic Senate President			
5.	4:05-4:25 20 minutes	EQUIVALENCIES (information/discussion) Beth Goehring, CCC Academic Senate President			
6.	4:25-4:45 20 minutes	DIVERSITY IN HIRING (information/discussion) Silvester Henderson, LMC Academic Senate President			
7.	4:45-5:00 15 minutes	WRAP UP (information/discussion) Henderson, McBrien, and Goehring will summarize the discussions from this meeting and next steps.			